Er din mobiltelefon gået i stykker?

Uanset om du ejer en mobiltelefon privat, eller om du måske har en telefon igennem den virksomhed du arbejder for, er en mobiltelefon et af de mest betydningsfulde redskaber vi har. Uden en mobil telefon mister vi hurtigt forbindelsen til omverdenen, venner og familie. Derfor efterspørger rigtig mange mennesker en hurtig service og reparation af deres mobiltelefon, hvis den er blevet beskadiget, ødelagt eller måske har smadret skærmen.

I København dukker der flere og flere forretninger og reparationsværksteder op, som tilbyder hurtige reparationer af mobiler, smartphones og ipads, og det er jo umiddelbart godt, for som kan vi som forbrugere hurtigt komme videre på farten, hvis vores mobiltelefon er gået i stykker.

Men man skal kigge sig godt for inden man vælger hvem der skal have ansvaret for reparation af netop din mobil. I takt med at behovet for reparation bliver større, bliver markedet nemlig også mere attraktivt – det gælder naturligvis også dem som måske slet ikke har de nødvendige kompetencer. De kigger udelukkende på at de kan lave en hurtig forretning og på at tjene penge.

Derfor har vi lavet denne lille guide som kan hjælpe dig med at vælge det rigtige værksted til at reparere din mobil telefon.

Hvad skal du kigge efter når du vælger mobil værksted? 

Når du har fundet en forretning som kan reparere din ødelagte mobiltelefon, er det en rigtig god idé at søge på forretningens navn på Google. Det kan nemlig ret hurtigt give dig et godt overblik over om tidligere kunder har været utilfredse. Google har en service som hedder Google business, hvor du kan selv anmeldelser fra tidligere kunder. Denne service er fantastisk god og troværdig, og den vil hurtigt kunne give dig et overblik over tidligere kunders oplevelser med værkstedet.

Derudover findes der gode services som Ratepanel og  Trustilot, som fungerer på samme måde. Udfordringen ved denne type service er dig at de fleste mennesker udelukkende rater forretninger, når de har haft en dårlig oplevelse, og tilsvarende ikke rater når de har haft en god eller udmærket oplevelse. Derfor er det en god idé at læse et par anmeldelser igennem, da dette kan give et indtryk af om det er kunden der forventer for meget eller om det er forretningen der leverer en dårlig service.

Originale reservedele

Spørg i forretningen om de bruger originale reservedele og er værkstedet godkendt til at reparere dit mobilmærke. Uanset om du har en iPhone, en LG, en Samsung eller måske noget helt andet, er det vigtigt at værkstedet bruger originale reservedele. Det er der rigtig mange forretninger der ikke gør.

En telefon kan selvfølgelig godt blive fikset uden brug af originale dele, men den vil naturligvis være bedst vil værkstedet bruger originale dele. Det gør selvfølgelig reparationen lidt dyrere, men det giver også en sikkerhed for at du får en mobil tilbage som virker også på lang sigt.

Vi håber at denne lille guide giver dig en større sikkerhed, når din telefon er gået i stykker og skal repareres.

Jonas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *