Ting du bør undgå, hvis du vil finde en kæreste

Mange af os har på et tidspunkt i livet prøvet at savne en kæreste. Det er nemlig rigtig fedt at have en at dele hverdagen med, en man kan have det sjovt med og en man kan dele både oplevelser og op- og nedture med.

Men det kan være svært, at finde den helt rigtige partner, for rigtigt mange af os. Hvis der går alt for langt tid i vores søgen efter den eneste ene, kan vi ende med at blive alt for desperate eller nærmest helt paniske i vores tilgang. For nogen tikker det biologiske ur og ønsket om at få et barn, for andre er det måske familien og vennerne der presser på.

Udfordringer er, at jo mere desperate vi bliver, desto værre bliver vores datingliv og vores muligheder for at finde den helt rigtige kæreste og det er der flere årsager til.

Det er nemlig sådan, er hvis du er meget desperat, kan det ses og mærkes af andre mennesker, og det vil mindske dine muligheder for en anden date, men også påvirke andre aspekter af livet. En god måde at slippe ud af desperationen er ved at dyrke sig selv og sørger for at du som mennesker har det godt og trives i dit.

Dyrk dig selv

Det kunne være ved at tilmelde dig et fitness hold eller få nye venner. Det styrker dit selvværd og din selvtillid – og det er rigtig godt for dit datingliv. For hvis du har en del andet at se til i tilværelsen ud over at finde en kæreste, bliver du automatisk mere cool og overskudsagtig i dit datingliv.

Husk at det er i dit sociale liv du får inspiration og oplevelser fra.

Her er 4 gode regler som er vigtige for at gøre dine dates bedre:

  • Jagt ikke dine dates
  • Brug hovedet
  • Hav masser af tålmodighed
  • Kend dit eget værd

Hold op med at jagte dine dates

Vi flygter ofte fra de desperate der jagter os rundt i baren hele natten. Det skyldes at klæben, higer efter og desperation er et tegn på usikkerhed – og det er ikke noget nogen leder efter i deres kærlighedsliv.
Prøv i stedet at tage det lidt med ro, og forsøg at være afslappet. På den måde vil du også virke langt mere interessant for din date.

Brug hovedet

I de fleste situationer er vi mennesker i stand til at bruge vores fornuft – også selv i følelsesladet situationer – og det er en vigtig egenskab at have, især når det gælder dit datingliv. Lad være med at lade dig påvirke alt for meget følelsesmæssigt og tænk på om lige denne date er den rigtige for dig.

Hav tålmodighed

Tålmodighed er virkelig vigtigt når det kommer til dit datingliv. Lad være med at afsløre alle detaljer om dig selv for hurtigt – lad din date have noget at glæde sig til. Vent lidt længere med at svare på hans/hendes beskeder, i stedet for at kaste dig over tangenterne lige så snart du får en besked. Giv det hellere en dag ekstra efter en date, inden du reagerer. Træk vejret dybt og undgå at halse efter vedkommende.

Kend dit eget værd

At kende sit eget værd handler ikke om at spille kostbar. Det handler om at du er værdifuld, og selvfølgelig har du en masse gode ting at tilbyde et andet menneske. Husk på, at det vi sætter mest pris på og finder mest værdifuldt her i livet, ofte ikke er noget som er let tilgængeligt.

Det samme gælder dating. Du behøver ikke absolut at være fuldstændig utilgængelig, men blot noget man skal kæmpe lidt for at fange – noget værdifuldt og betydeligt.

Du kan finde en række muligheder for gratis dating her.

Jonas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *